Eiendomsforvaltning for borettslag, sameier og boligaksjeselskap

Om oss

Vi er forretningsfører for alle typer lag; store og små – og alle er like viktige for oss. I prinsippet skal alle selskap utføre de samme oppgavene og styrene har det samme ansvaret selv om laget er lite eller stort. 

Velkommen til oss – store som små

Eiendomsnøkkelen Forvaltning AS gir et helhetlig tilbud innen eiendomsforvaltning, forretningsførsel samt konsulentvirksomhet på eiendomsrettens område. Vårt hovedvirksomhetsområde er effektiv og profesjonell forretningsførsel for borettslag, sameier og boligaksjeselskap.

Vår stab består av medarbeidere med bred kompetanse innen eiendoms juss, eiendomsforvaltning, forretningsførsel, regnskap og eiendomsmegling. Vi legger vekt på å være et service organ for boligselskapene og profesjonelle støttespillere for styremedlemmene.

Hos oss vil alle få sin personlige kontakt selv om vi har forskjellige ansvarsområder. Det er viktig å vite hvem som sitter bak telefonen.

En enklere hverdag og ryddig økonomi

Med boligforvaltning fra Eiendomsnøkkelen vil styrehverdagen i deres borettslag, sameier eller boligaksjeselskap bli enklere, ryddigere og mer effektiv.

Hvorfor velge Eiendomsnøkkelen Forvaltning

Mange borettslag, sameier og boligaksjeselskap har fra tid til annen behov for juridisk bistand. Vår advokat har mer enn 20 års erfaring i å bistå borettslag og sameier med problemsaker. Det er veldig viktig at styret trår riktig i disse spørsmålene.

Aktuelt